Verwerking hoeve- en zuivelproducten

Wat omvat deze opleiding?

 

Bereiding afgeleide zuivel- en hoeveproducten (hoeve-eieren en hoevemelk) tot:

  • vanillepudding
  • rijstpudding
  • yoghurt
  • chocomousse 
  • advocaat
  • confituur
  • chocopasta
  • tiramisu

Niet alleen de bereiding van de producten komt aan bod, maar ook de benodigde toestellen krijgen de vereiste aandacht.

 

Schort, keukenhanddoeken, plastic dozen en thermoskan meebrengen

Welkom op onze website! We hechten veel waarde aan uw privacy en willen u graag informeren over ons cookiegebruik. Op deze website gebruiken we uitsluitend functionele cookies. Deze cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van onze website en zorgen ervoor dat u de best mogelijke ervaring hebt tijdens uw bezoek.

Wij gebruiken géén analytische cookies om gegevens te verzamelen over uw surfgedrag, en ook geen marketingcookies voor het volgen van uw activiteiten of het tonen van gepersonaliseerde advertenties. Uw privacy staat bij ons voorop.

Omdat we uitsluitend functionele cookies gebruiken, is uw expliciete toestemming niet vereist volgens de huidige wetgeving. We willen echter wel transparant zijn over ons cookiegebruik en u geruststellen dat uw gegevens veilig zijn bij ons.

Kostprijs

€ 80

lunch, drankjes en cursusmateriaal inbegrepen 

Cursusverloop

Zaterdag: 

9u00 - 16u00 

Info

info@nacvzw.be

051 26 08 30 

Lesdata

Plaats van deze opleiding Startdatum
Roeselare 15-10-2024
>