Verwerking hoeve- en zuivelproducten

Wat omvat deze opleiding?

 

Bereiding afgeleide zuivel- en hoeveproducten (hoeve-eieren en hoevemelk) tot:

  • vanillepudding
  • rijstpudding
  • yoghurt
  • chocomousse 
  • advocaat
  • confituur
  • chocopasta
  • tiramisu

Niet alleen de bereiding van de producten komt aan bod, maar ook de benodigde toestellen krijgen de vereiste aandacht.

 

Schort, keukenhanddoeken, plastic dozen en thermoskan meebrengen

Kostprijs

€ 80

lunch, drankjes en cursusmateriaal inbegrepen 

Cursusverloop

Zaterdag: 

9u00 - 16u00 

Info

helena@nacvzw.be 

0475/ 96 90 51



Lesdata

Plaats van deze opleiding Startdatum
Passendale 26-11-2022
Temse 17-12-2022
Zwevegem 08-04-2023

Nationaal Agrarisch Centrum vzw

Industrieweg 53 | 8800 Beveren (Roeselare) | T 051 26 08 30 | info@nacvzw.be

Met steun van ELFPO,   en  - www.vlaanderen.be/pdpo

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

       

Disclaimer

Contact

>