Roomijsbereiding - gevorderd

Zuivelverwerking

Wat omvat deze opleiding?

Maak je zelf al hoeve-ijs en wil je je specialiseren in het maken en versieren van ijstaarten? Wil je nieuwe ideeën opdoen? Dan is deze demodag zeker iets voor jou. Voorkennis ijsbereiding is een must.

  • Kerstbûches, ijslam, ijsgebakjes,
  • Ganache, coulis, merengue, chocoladeversiering, ...

Welkom op onze website! We hechten veel waarde aan uw privacy en willen u graag informeren over ons cookiegebruik. Op deze website gebruiken we uitsluitend functionele cookies. Deze cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van onze website en zorgen ervoor dat u de best mogelijke ervaring hebt tijdens uw bezoek.

Wij gebruiken géén analytische cookies om gegevens te verzamelen over uw surfgedrag, en ook geen marketingcookies voor het volgen van uw activiteiten of het tonen van gepersonaliseerde advertenties. Uw privacy staat bij ons voorop.

Omdat we uitsluitend functionele cookies gebruiken, is uw expliciete toestemming niet vereist volgens de huidige wetgeving. We willen echter wel transparant zijn over ons cookiegebruik en u geruststellen dat uw gegevens veilig zijn bij ons.

Kostprijs

€ 80

Cursusverloop

  • 1 dag (9u-17u)

 

Info

emmely@nacvzw.be

051/26.08.35

0475/96.90.51

Lesdata

Plaats van deze opleiding Startdatum
Zottegem 02-10-2024
>