Roomijsbereiding - gevorderd

Zuivelverwerking

Wat omvat deze opleiding?

Maak je zelf al hoeve-ijs en wil je je specialiseren in het maken en versieren van ijstaarten? Wil je nieuwe ideeën opdoen? Dan is deze demodag zeker iets voor jou. Voorkennis ijsbereiding is een must.

  • Kerstbûches, ijslam, ijsgebakjes,
  • Ganache, coulis, merengue, chocoladeversiering, ...

Kostprijs

  • € 60

Cursusverloop

  • 1 namiddag (13-17u)
  • mogelijkheid op zaterdag

Info

Lesdata

Plaats van deze opleiding Startdatum
Ieper 06-11-2018
Zottegem 30-10-2018
Sint-Niklaas 02-11-2018

Nationaal Agrarisch Centrum vzw

Industrieweg 53 | 8800 Beveren (Roeselare) | T 051 26 08 30 | info@nacvzw.be

Met steun van ELFPO,   en  - www.vlaanderen.be/pdpo

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

       

Disclaimer

Contact

>