Evenementen

Infosessie mentaal welzijn

Zoek je WEG naar het PAD dat je wil BEWANDELEN


 

Iedereen heeft het al eens meegemaakt… Het fenomeen dat het eventjes te veel wordt... Dat je nood hebt om er even tussen uit te zijn. Je zet je volledig in om op tijd klaar te geraken met de snoei of het plantseizoen. Je wilt de beste resultaten behalen tijdens de werpweek en wil ieder pasgeboren kalf de beste zorgen geven. Het is je passie, je vakmanschap.
Aan de andere kant wil je tijd doorbrengen met je kinderen. Met pijn in je hart, raadpleeg je opnieuw je ouders om je zoon of dochter naar de voetbal of de dansschool te brengen. Je warmt voor de zoveelste keer een pasta op in plaats van een lekkere worst met appelmoes en patatjes. Je wilt aan de ene kant de beste productiecijfers hebben en aan de andere kant wil je bij je kinderen vertoeven. Wil je eventjes tijd hebben voor jezelf. Het voelt als een gevecht aan…

 

Het is niet eenvoudig om een evenwicht te vinden. Zeker niet in drukke tijden op de boerderij. Toch is het belangrijk om je goed te voelen, om al de stress een plaats te kunnen geven. Om je hierin te versterken, organiseert het Nationaal Agrarisch Centrum twee voordrachten met loopbaancoach Mie Baert. Een gekwalificeerde coach speciaal voor land- en tuinbouwers. Ze geeft je praktische tips en tricks om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Hoe je structuur kan brengen in de chaos.

Wanneer?          Dinsdagavond 11 juni 19u00-22u00.
                               

Waar?                 Industrieweg 53, 8800 Roeselare

Kostprijs?           15 euro inclusief drank

Inschrijven?       Heb je zin om één van deze algemene vormingen omtrent mentaal welzijn bij te wonen, schrijf je dan in via stephanie@nacvzw.be met vermelding van je naam,                             gsm-nummer en rijkregisternummer.

 

« Terug naar overzicht

Evenementen

Installatieproeven VOORJAAR 2024

Lees meer

Online infovergadering fytolicentie EHBO - 15 mei - 9u30

Lees meer

Online infovergadering fytolicentie: Indeling van gewasbeschermingsmiddelen: 21 mei om 20u00

Lees meer

Online infovergadering fytolicentie: Verantwoord omgaan met GBM - 22 mei om 20u00

Lees meer

Onze opleidingen met steun van de Vlaamse Overheid en Europa

Onze opleidingen met steun van de Vlaamse Overheid en Europa

Aanbod fyto-opleidingen + navorming

Aanbod fyto-opleidingen + navorming

Meer info over een vervallen licentie? Klik hier

Lees meer

Contacteer ons!

Contacteer ons! Lees meer