Kaas maken

Wat omvat deze opleiding?

U krijgt tijdens deze workshop de nodige theorie en praktijk om zelf kaas te ma-ken. Lesgever Willy De Ville zal u, met zijn jarenlange ervaring in deze sector, stap voor stap op weg helpen en bijstaan met deskundige uitleg bij het productie-proces: kazen onder de pers zetten, omdraaien, plastificeren, …

Tevens kan u met uw vragen terecht indien u zelf kazen wil maken en verkopen

In deze workshop is een bezoek voorzien aan het landbouwbedrijf, de kaaspro-ductie en de kaasrijping van de Beverse Kaasmakerij met over het productiepro-ces.

Deze workshop duurt ongeveer 6 uur

Kostprijs

30 euro (inclusief lunch)

 

Info

Nele Suenens

Lesdata

Plaats van deze opleiding Startdatum
Bever 12-06-2018
Bever 26-06-2018

Nationaal Agrarisch Centrum vzw

Industrieweg 53 | 8800 Beveren (Roeselare) | T 051 26 08 30 | info@nacvzw.be

Met steun van ELFPO,   en  - www.vlaanderen.be/pdpo

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

       

Disclaimer

Contact

>